Estetiska injektioner

Estetiska injektioner på Beatuéstry i Nykvarn

Våra behandlingar utförs av Kristin Klangsell som är certifierad injektionsbehandlare och legitimerad sjuksköterska sedan 2007.

”Jag har alltid haft ett brinnande intresse för skönhet, för mig är det oerhört viktigt att det arbetet jag utför är naturligt och säkert. Mitt mål med mina behandlingar är inte att förändra utan förstärka klientens drag. Jag ställer otroligt höga krav på mig själv som behandlare och vill alltid leverera de bästa resultaten till mina klienter.
- Kristin
Kvinna får injketion i pannanBoka tid

Filler

Fillers har många användningsområden, bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring, behandling av djupa rynkor. Behandlingen går snabbt, resultatet ser du omedelbart, dessutom är konvalenstiden begränsad. Resultatet av en fillerbehandling innebär ett fylligare, slätare och fräschare utseende. Vi arbetar endast med kvalitetssäkra filler märken, samtliga varumärken är baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Hyaluronsyra som finns i fillers hittas även naturligt i människokroppen, dock bryts ämnet ner över tid, detta innebär att hyaluronsyra som injiceras via fillers bryts även den successivt ner med tiden.

Rynkbehandling

Rynkbehandling ger dig ett naturligt resultat när behandlingen är väl utfört, du får ett ansikte som ser fräscht och utvilat ut. Det muskelavslappnande medlet har många användningsområden, du kan bland annat behandla argarynkan, kråksparkar runt ögonen, pannan samt tandgnissel och huvudvärk m.m.

Medlet arbetar genom att begränsa nervimpulser och det är endast rynkor som orsakas av överaktivitet i muskulaturen som kan behandlas. Detta innebär att rynkor som orsakas av exempelvis slapphet i huden inte kan behandlas. Rynkbehandlingar är generellt ganska enkel och smärtfri. Behandlingen genomförs genom att ett antal utvalda små injektioner görs i musklerna strax under huden med en tunn nål. Behandlingen går relativt snabbt att utföra och smärtan är minimal. Resultaten av en behandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar. Effekten av behandlingen kvarstår ca 3 månader.

Profhilo

Profhilo är en behandling som stärker och återfuktar huden och stramar upp och motverkar slapphet. Det är en hyaluronsyraprodukt som injiceras på specifikt utvalda punkter i ansiktet och görs i kur om minst 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Inför din behandling

  • Du får inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen
  • Du får inte vara gravid eller ammande
  • Du får inte ha en lokal infektion vid området som ska behandlas.
  • Du får inte stå på blodförtunnande läkemedel.
  • Du ska undvika att ta Ipren, Naproxen och Omega 3 ca 1 vecka före behandlingen, detta för att minska blödningsrisken

Vid frågor är du välkommen för konsultation!

Boka tid